Samenwerkwijze Regio Oss

Regionaal channel

Samenwerkwijze Regio Oss Videosessies (archief)

Videosessie
Tijdstip: Deelname gesloten
Geef ons feedback

Wat vond je van de online sessie "Leersessie Netwerkteam Breed"?

Rate deze online sessie en geef ons feedback! We verwerken het voor de volgende keer.

2
0
0

LET OP: DEZE LEERSESSIE IS ALLEEN VOOR LEIDINGGEVENDEN EN BELEIDSMEDEWERKERS DIE ACTIEF ZIJN MET DE SAMENWERKWIJZE EN DE PROEFTUIN RUWAARD! (NETWERKTEAM BREED)

Agenda leersessie:

We starten zoals altijd even met een plenaire aftrap. Deze zal redelijk kort zijn. We staan hierbij alleen even stil bij de zoektocht naar ambassadeurs per organisatie.

De oproep is al meerdere keren geplaatst en levert nog weinig respons op. We staan hier stil bij het feit wat een ambassadeur is en wat jij nodig hebt om iemand binnen je organisatie hiervoor te vinden.

Verder staan we stil bij het Samenwerkplan rondom de Haard. Lotte Bongers zal dit toelichten (Concept in bijlage van de uitnodigingsmail van Bauke Lagarde). Er wordt toegelicht wat er verwacht wordt van de andere partijen om dit plan, en dus de begeleiding in de Haard, tot uitvoering te gaan brengen. Leertafel 3 gaat hier nog dieper op in.

Daarna gaan we in drie leertafels uiteen. Je kunt je hiernaast inschrijven voor een van de leertafels.

  1. De nieuwkomerstafel. Ben jij (relatief) nieuw bij de Proeftuin of Samenwerkwijze? Wil jij wel eens weten hoe het ontstaan is, waar we nu staan, welke ontwikkelingen er allemaal spelen, wat je kan leren in het Leerhuis etc etc? Dan is dit een mooie eerste leertafel om aan deel te nemen. Evert van Tuijl gaat in op de vragen die jullie hebben, om je weer een stapje verder te brengen. Bedenk vooraf dus goed welke vragen je hebt. Degene die de leertafel begeleid zal daar het verhaal op aanpassen.
  2. Concept Eindevaluatie van Auke Blom. In deze leertafel neemt Auke jullie mee in de conclusies van haar rapport (wat nog concept is). Wat zijn de belangrijkste resultaten? Waar is duidelijk zichtbaar wat het effect is? Wat zijn leerpunten/ontwikkelpunten van de Proeftuin voor de toekomst. Herken je de punten die benoemd worden? Als je deelneemt aan deze leertafel neem dan even de tijd (let op…het is best lang, dus reserveer hier wel even tijd voor) voor het rapport wat wordt meegestuurd in de uitnodigingsmail van Bauke Lagarde.
  3. Samenwerkplan de Haard. In de afgelopen tijd zijn een paar partijen bezig geweest met het samenwerkingsplan/substitutieplan voor de Haard. Hiervoor ligt nu een concept. In de leertafel wordt stilgestaan bij “Wie wil meedenken in het concreet maken van bijgevoegd plan? Wat missen we nog? Uitwerking van begeleidingsvragen/doelen? Knelpunten op gebied van privacy etc.. Lotte Bongers zal deze leertafel begeleiden.

Uiteindelijk hebben we natuurlijk nog kort even een gezamenlijke afsluiting van deze leersessie. 

1. Nieuwkomerstafel

Deelname gesloten
Profielfoto van Herbert Alofs Profielfoto van Annemieke Ackermans Profielfoto van Mark van Empel Profielfoto van Evert van Tuijl Profielfoto van Annemieke Brinkman

2. Concept eindevaluatie van Auke Blom

Deelname gesloten
Profielfoto van Joyce van Orsouw Profielfoto van Tanya Neijts Profielfoto van Dirk Duis Profielfoto van Jan Joore Profielfoto van Susanne Smits Profielfoto van Naomi van Dijk Profielfoto van Auke Blom Profielfoto van Karin de Haan Profielfoto van Martien van Hoof

3. Samenwerkplan de Haard

Deelname gesloten
Profielfoto van Amy van Niftrik Profielfoto van Marloes Brink Profielfoto van Dennis Spanjers Profielfoto van Sabine Cools Profielfoto van Maartje Wouters Profielfoto van Sonja Haven Profielfoto van Bauke Lagarde Profielfoto van Frank van Putten
Profielfoto van Tanya Neijts

De conference beheerder is:

Aanjager Samenwerkwijze Oss / Intern auditor / Trainer Positieve Gezondheid
Videosessie
Anders denken, anders doen en anders organiseren. 
Tijdstip: Deelname gesloten
Geef ons feedback

Wat vond je van de online sessie "Leersessie Netwerkteam Breed"?

Rate deze online sessie en geef ons feedback! We verwerken het voor de volgende keer.

4
0
0

Deze leersessie is alleen toegankelijk voor leden van het netwerkteam Breed!!

 Heb je als professional een vraag of opmerking aan het netwerkteam plaats deze dan hieronder via de knop 'plaats een vraag'. 

 

Agenda:

1. Plenaire opening:

2. Nieuwkomerstafel en 3 Leertafels;

In groepen uit elkaar om middels de methodiek van het actieleren met en van elkaar te leren aan de hand van een leervraag/casus/dilemma

3. Plenaire terugkoppeling leertafels

 

Heb je een leervraag/casus/ dilemma om met elkaar te bespreken aan een leertafel? Omschrijf deze dan kort hieronder via de knop 'plaats een vraag'. 

Deelname gesloten
Profielfoto van Martien van Hoof Profielfoto van Maartje Wouters Profielfoto van Dirk Duis Profielfoto van Lotte Bongers Profielfoto van Anton Mulders Profielfoto van Yolanda Schellekens Profielfoto van Nanny van Dinther Profielfoto van Ellen Tichelaar Profielfoto van Karin de Haan Profielfoto van Amy van Niftrik Profielfoto van Dennis Spanjers Profielfoto van Ineke Meijerink Profielfoto van Annemieke Ackermans Profielfoto van Tanya Neijts
Profielfoto van Tanya Neijts

De conference beheerder is:

Aanjager Samenwerkwijze Oss / Intern auditor / Trainer Positieve Gezondheid
Videosessie
Domeinoverstijgend samenwerken op Regioplatform SwwOss
Tijdstip: Deelname gesloten
Geef ons feedback

Wat vond je van de online sessie "Informatie-sessie 1 juni: Haal meer uit SwwOss!"?

Rate deze online sessie en geef ons feedback! We verwerken het voor de volgende keer.

5
1
0

*Link naar de sessie*
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MzY5ZTBmNjQtODIxMS00ZDVlLWJlZjgtZTI3ZTJkZmRhNmE5%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22b4e951cb-393c-4c62-860c-2f0e92226af5%22%2c%22Oid%22%3a%229911a9d5-5c64-4915-bb70-1ce13f5d653e%22%7d

Domeinoverstijgend samenwerken op Regioplatform SwwOss

Op het regioplatform Samenwerkwijze Regio Oss staan inmiddels meer dan 500 sociale professionals uit de regio Oss met elkaar in verbinding. Deze verbinding bestaat uit het delen van kennis & ervaringen, leren van elkaar en uitbreiden van netwerk. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de wekelijkse leersessies, maar er is nog veel meer mogelijk.

Hoe je meer uit Regioplatform Oss haalt, en hoe het platform jou kan ondersteunen tijdens de dagelijkse werkzaamheden laten wij jou graag zien tijdens een van de twee sessies op 27 mei of 1 juni.

Meld je nu aan voor één van deze twee sessies!  

Voor vragen en meer toelichting kan je mailen naar t.dollevoet@1sociaaldomein.nl

Deelname gesloten
Profielfoto van Valentijn van Esch Profielfoto van Evelien Specken Profielfoto van Jola Veldman Profielfoto van Manja Boumans Profielfoto van Lotje Berkers Profielfoto van Anton Mulders Profielfoto van Ilse Garraud Profielfoto van Yvonne Baltussen Profielfoto van Tanya Neijts Profielfoto van Lotte Kobus Profielfoto van Jose Van Boxtel Profielfoto van Thomas Dollevoet Profielfoto van Carlijn Quint Profielfoto van Marloes Timmermans Profielfoto van Meike Van der Lee Profielfoto van Danielle Ketelaars Profielfoto van Maria Naus Profielfoto van Lotte Romme Profielfoto van Norma Bosman Profielfoto van Lieke Verbrugge Profielfoto van Gijs Nielen Profielfoto van Godelieve Aalbers Profielfoto van Yvonne van Nijnatten Profielfoto van Andre van Mierlo Profielfoto van Silvia Giesberts Profielfoto van Peter Vennings Profielfoto van Maartje van der Leest Profielfoto van Rob van Dorst Profielfoto van Mariska Nuijen Profielfoto van Conny Hurkmans Profielfoto van Mickey Buskens Profielfoto van Susan de Lau Profielfoto van Mark B. Ellson Profielfoto van Peggy Mulderij Profielfoto van Tonny van Casteren Profielfoto van Ellen van den Bosch Profielfoto van Rosalie van Erp Profielfoto van Saskia Van de Pol Profielfoto van Sonja Haven
Profielfoto van Thomas Dollevoet

De conference beheerder is:

Adviserend projectleider