Samenwerkwijze Regio Oss

Regionaal channel

Vraag

18 april 2024

“Wie kan helpen? Eenzame jongeman zoekt (Live) cursus voor digitaal produceren van muziek en/of iemand die hier ook interesse in heeft. Hij staat ook open voor contact 1-op1 met iemand die hier ook in geïnteresseerd is. ”

Toelichting

Voor een 25-jarige introverte, eenzame jongeman ben ik op zoek naar een cursus (NIET online) gericht op het produceren van muziek (mixen, componeren, digitale muziekcompositie e.d.). Het gaat om een (beginners)cursus met andere mensen samen, met een gezamenlijke interesse. Doel is zeker om iets te doen waar echt zijn interesse ligt, maar ook het ontmoeten van gelijkgestemden, zodat hij minder eenzaam wordt en onzekerheid en schaamte kan overwinnen. Hij staat ook open voor contact 1-op1 met iemand die hier ook in geinteresseerd is. 

Motivatie

Door de ingang te kiezen van zijn interessegebied kan hij mogelijk eerste stappen zetten om zijn sociale angst, eenzaamheid, schaamte te overwinnen. Hij hoeft dan niet bang te zijn voor teveel ongemakkelijke 'social talk' omdat ze dan over dit interessegebied kunnen praten en lekker bezig kunnen zijn. Ook tips buiten Oss (regio) zijn welkom.

Bedankt!

Groet,

Annemieke

Profielfoto van Patrick Verhoeven
Eigenaar Music'scool

Bij Music'scool geven we muziekles. Is wel een op een, maar we kunnen wellicht wat voor hem betekenen. Zie www.musicscool.nl voor meer informatie

Profielfoto van Stephanie de Heijde
Opbouwwerker

En voor jongeren die sociaal sterker willen worden / eenzaam zijn kunnen zij zich ook aanmelden bij Join Us in Oss , is op de woensdagavond in groep

Profielfoto van Angelique Alma
Intermediair Kunst en Cultuur in het Onderwijs en sociaal domein

Hoi Annemieke, Muzelinck gaat in het nieuwe seizoen de cursus Tracks 'n beats aanbieden maar dit is wel collectief. In deze cursus gaan de jongeren zelf muzikale tracks maken. In deze groep zitten dus allemaal jongeren met dezelfde interesse. Misschien dat er dan 1 op 1 contact ontstaat.

Profielfoto van Stephanie de Heijde
Opbouwwerker

informeer even bij Tim bij de groene engel, die doet dit soort activiteiten met jongeren